Wednesday, September 26, 2012

Lapang Sebelum Sempit

Assalamualaikum...

Almost 3 am, assignment sql tak siap2 lagi. Sangkut kat soalan sama 3 jam dah. Haigoo. Tak siap lagi. Due Jumaat ni, dengan mana homework lagi nak kuiz lagi nak exam lagi semua nak.

I want to spend 2hours free from worry, just sketching people's faces. Muka2 yang sedap mata memandang.. Family2 kawan2 Moon Joo Won ke... Tapi yang penting2 dulu. Hafalan tersangkut kat ayat sama je tak berganjak2. Hati ni dah bercelaru dengan kerja2 dunia je. :\ Serious tak tau macam mana abang Aishah orang lain semua balancekan. Abang buat medik + kerja + usrah la apa la... MEDIK. Aishah pulak hafal2 benda gigi2 semua. Hafal hafal hafal. Lepas tu buat praktik lagi. Macam lembik pulak rasa ambik cs je. (cs JE tu pun macam dah telur di hujung tanduk ha)

Ottoke? :\ :\ :\

2 comments:

Mohamad Khairul Iman said...

ada kawan cakap:

"ko, time tu relative tau, bukan absolute, ko yang define lapang atau sempit masa tu"


hehe, first time dengaq tu berasap gak kepala, tapi bile dah lama, pikiaq balik, memang betul pun... huhu...

p/s: Bro. Shahid sangat mantap... =)

Siti Mashitah said...

Ha yang tu pun betul jugak... :)