Sunday, January 24, 2010

tak sabar.

tak sabarnya nak balik...
tak sabar nak lepak rumah abang ngan kak amalina seminggu,
nak tengok 2 anak sedara pertama
tak sabar nak tengok TV3
nak jumpa juni... and nak paksa hidayah balik!
nak visit terengganu; nak makan ikan bakar, seafood...
nak pergi klcc! tengok wayang, makan pop corn yang sedap..
nak naik lrt. dekat luar stesen lrt ada gerai buah - nak makan mangga cicah serbuk asam. *terliur. aku puasa ni.. =.=!*
nak makan ABC lagi! and laksa. and nasik kerabu.. semualah nak makan! everyday is eating-day.
nak masak2 kat rumah. kat rumah ada blender kecik... ada kelapa. kat sini ada serbuk santan jek. chehhh. *ok, makan lagi. dah2 pasal makan*
oh ada 2 ekor kucing kat rumah.
nak gi tengok2 uni mana Aishah masuk nanti...
sarah nak pmr, hafiz nak upsr. tolonglah jangan mintak ajar, serious lupa. ;p


tak sabarnya nak balikkkkkk..... tahun depan.


takpe2. bak kata umi, pejam celik pejam celik dah next year dah. :>

7 comments:

eshad phantom said...

Konfem balik r ek??

ct.mashitah said...

ha'ah, next yr. :)

Ahmad Azizi Jamaludin said...

balik next year best. dapat puasa n raya dgn family =D

ct.mashitah said...

raya next yr 31 ogos la. =.='

eycapiq said...

fuyohh byk nye nak buat & tak sabarrr.
tah tah bpe bulan cuti tu xcukup. hehe :P

ct.mashitah said...

ckup jekk... u rilek2 la babu. :))

Anonymous said...

igt taun ni yg raya 31 ogos~
-azizi